Ajándékbolt

Qckóban a kis nagy ajándék!

Szokták mondani, nem is gondolták hogy ennyire kicsi ez az üzlet, mégis milyen sok minden van itt!

Hajdúszoboszlón a Souvenir Qckóban az álmaidat nem teljesítjük, de egyedi névre szóló ajándékod gravírozását igen.

Mottónk: NEVES AJÁNDÉK NEKED!

Termékeinkkel széles vásárlói kört céloztunk meg. Állandó és szezonális ajándéktárgyaink az év minden szakában megfelelő és tökéletes ajándék szeretteidnek, barátaidnak, kollégáidnak.

Palettánkat több mint tíz éves tapasztalatunk szerint állítjuk össze, mellyel igyekszünk vásárlóink igényeinek eleget tenni kortól és nemtől függetlenül.

Az utazók már ős idők óta gyűjtik emléktárgyaikat utazásaik helyszínéről. A XIX. századig úgymond magukat szolgálták ki a történelmi jelentőségű helyeken talált tárgyakból darabokat törtek le. A zarándokok a szenthelyekről földdarabokat vittek haza emlékbe. Ez a gyűjtögetés tulajdonképpen egy ősi hagyomány.

Nos, Hajdúszoboszlón nem kell ehhez folyamodnia a turistának, nyaralónak. A Souvenir Quckóban megtalálja azt a szuvenírt ami emlékeztetni fogja az itt eltöltött szép napokra.

A legmodernebb, legnépszerűbb turista szuvenírünk a hűtőmágnes, melyek színvonalas kivitelezéssel, a mai kor elvárásainak megfelelően készülnek, többféle formában és dizájnban. Mágneseink anyagában is sok színű a paletta: fémházas, fa, dombornyomott, plasztik, kerámia, kő és homokkő.

A kézművestárgyakat imádóknak szíves figyelmébe ajánlom László Kinga és Szanyi Márti egyedi termékeit.

Szeretettel várunk a Souvenir Qckóban a Szent-István park 4. pavilonban és a Szilfákalja 30. alatti üzletünkben.